התקשרו עכשיו:
03-9014903
052-2655848
או צרו איתנו קשר באמצעות הטופס
למרות שיעורי האבטלה הנמוכים בישראל, רבים מהעובדים בישראל אינם נהנים מביטחון תעסוקתי של ממש. חברות ועסקים נסגרים חדשות לבקרים, מפעלים קורסים תחת נטל ההוצאות, והעובד המצטיין של אתמול עלול להפוך למפוטר של מחר. זו בדיוק הסיבה מדוע יותר ויותר אנשים מעניקים לעצמם גיבוי מקצועי לעתיד, וזאת באמצעות קורס מלגזנים קצר. היתרונות של קורס מלגזנים ישנם..
הטרקטור הינו כלי רכב בעל תכונות שהופכות אותו ליעיל ביותר במשק החקלאי, בבנייה ובתעשיה כולה. רבים מתעניינים ברישיון זה לצרכי תעסוקה ואף פנאי, שכן רישיון על טרקטור מאפשר לבני 16 לנהוג על טרקטורון באופן עצמאי ולצאת לטיולים אתגריים בחיק הטבע. על מנת לזכות ברישיון נכסף זה יש לעבור עוד לפני המבחן המעשי (הטסט), גם מבחן..
תאונות רבות עשויות להיגרם לנו בזמן העבודה אך כאשר הן מבוצעות בגובה, כל תאונה שכזאת עשויה להסתיים בפגיעות קשות ואף במוות. מסיבה זו ולאור מספר התאונות הרבות והקטלניות שקרו בשנים האחרונות, הוחלט במדינה להוסיף לחוק תקנות העבודה גם את נושא העבודה בגובה ולהסדיר אותו כהלכה. בפועל, כל מי שעובד בגובה (מעל 2 מטרים) חייב לעבור..
פעמים רבות אנו נמצאים בשטח ציבורי או מסחרי ורואים שלט שמכריז על כך כי אנו נמצאים בתוך "שטח תפעולי". מדובר על שטח ייעודי אשר נועד לשמש לצרכי המתחם בלבד, ובו מותר לנוע עם רכב תפעולי בלבד. בשורות הקרובות נלמד מעט יותר אודות כלי רכב זה, היכן הוא רשאי לנסוע ומהם הדגשים ברכישתו. מהו כלי רכב..
נהיגה במלגזה מותרת בהתאם לתקנות התעבורה רק לבעלי רישיון לנהיגה במלגזה. היתר לנהיגה במלגזה מופיע ברישיון הנהיגה ומתחדש יחד עמו. על מנת להוציא רישיון לנהיגה במלגזה יש להשתתף בקורס נהיגת מלגזה בתלמים מרכז הדרכות או בכל מרכז הדרכות אחר ללימודי נהיגה בארץ. במהלך הקורס רוכשים מיומנויות חשובות להפעלת המלגזה בהתאם לאופי הכלי עליו נוהגים ולפי..
טרקטורון הינו רכב שטח חזק ומהיר בעל יכולות עבירות גבוהות ואחיזת כביש מעולה. בעבר שימש הטרקטורון לצרכי עבודה אך עם השנים הפך לרכב פנאי לכל דבר והכלים החדשים מציעים ביצועים חזקים במיוחד המפתים את הנהג להוציא את המקסימום מהכלי. כיוון שרישיון לנהיגה בטרקטורון ניתן לקבל מגיל 16, עוד לפני הוצאת רישיון נהיגה לרכב, אין זה..
"עבודה בגובה" היא ענף תעסוקה שבו יש צורך הולך וגדל בעובדים מיומנים ומקצועיים. בין התחומים בהם ישנו צורך בעובדי גובה ניתן למנות את ענפי הגינון, הנקיון, התחזוקה, האחסון, החשמל, התעשייה, הקמת במות וקונסטרוקציות, הבניין ועוד. העבודה בגובה מחייבת הכשרה מתאימה, השתלמויות תקופתיות ועמידה בכללי בטיחות קפדניים על מנת למנוע תאונות. במאמר שלפניכם נביא נתונים על..